At vælge en online uddannelse løsning er nemmere med en smule af ekspertrådgivning. De følgende tips bør gøre din beslutningsprocessen lidt nemmere.

1. vurdere dine ressourcer. Hvis du har allerede begået selv tanken om online-uddannelse, har du sandsynligvis allerede gjort nogle vurdering af dine ressourcer. Hvis ikke, evaluere dit budget, tid, udstyr og computer tilgængelighed for at se, hvad du har råd til.

2. gennemføre en RIA. Det næste, og mest vigtigt skridt er at gennemføre dit eget Job faren vurdering (RIA). Denne består af en sikkerhed professionelle – din sikkerhedsrepræsentant eller konsulent – besøger webstedet job, analysere felt arbejdstager operationer og notere hvilke fysiske og miljømæssige risici eksisterer.

En god RIA vil identificere hvad særlig arbejdstagere i forskellige positioner skal være uddannet på for at fjerne eller mindske de risici i forbindelse med deres job. Du vil derefter ønsker at matche dine behov med præcis, hvad firmaet online uddannelse giver.

3. målrette dine specifikke behov. Vælg en onlineuddannelse udbyder, der kan tilbyde dig de uddannelse emner identificeret i RIA eller en, der har evnen til at tilpasse uddannelse til at løse de unikke risici i forbindelse med din særlige industri. Du bør spørge, “er uddannelsen udbydes her specielt gearet mod opfylder de uddannelseskrav, der er angivet af OSHA eller er det bare bevidsthed niveau uddannelse?”

4. Vælg ‘Dyb eller bred’. Også, Spørg dig selv, hvordan uddannelsen i dybden bør gives den studerendes niveau af ansvar for webstedet sikkerhed. Hvis du leder til uddannelse for en tilsynsførende eller en leder, skal oftentimes du mere dybdegående dækning af dette emne.

Måske har du en vejleder, der har behov for uddannelse, der kvalificerer ham eller hende som en “kompetent Person” eller en arbejdstager, der simpelthen bør for bevidsthed-niveau uddannelse. En “kompetent Person” er defineret af OSHA som: en person, der ved hjælp af uddannelse og/eller erfaring, er vidende om gældende standarder, er i stand til at identificere risici på arbejdspladsen vedrørende den specifikke handling, er udpeget af arbejdsgiveren, og har myndighed til at træffe passende foranstaltninger.

5. spore din træning. Fra et administrativt synspunkt bør du sikre at onlineuddannelse udbyder kan spore og fastholde studerende uddannelse poster. Også finde ud af, hvis du vil have øjeblikkelig adgang til disse poster.

Efter disse tips og gøre en smule planlægning vil utvivlsomt gøre at finde den rigtige online uddannelsesudbyder meget lettere på dig. Som med enhver større køb, mere forskning gøre du bedre. Held og lykke.