Baby bilsæder kan forhindre alvorlig skade for dit barn i tilfælde af en ulykke. Det er den lov, at alle børn under en alder af tolv bør blive siddende på bagsædet. Dette gælder især, hvis du har airbags foran.

Fra det tidspunkt, du sætter din baby hjem fra hospitalet, skal han/hun placeres i en passende bil sikkerhed sæde. Spædbørn skal være i en bageste vender kun barnesæde eller en passende konvertible sæde indtil han/hun vejer 20 pounds eller fylder en. Efter tyve pounds og efter den første fødselsdag kan småbørn bruge en forward modstående seat, indtil de når ca fyrre pounds eller deres ører nå toppen af autostolen.

Over fyrre pounds, et barn skal være i en sikkerhedssele placeret selepude.

Din bil sikkerhedsseler bør ikke bruges af et barn under en alder af otte, medmindre de er fire fødder ni inches høj. En selepude skal anvendes indtil da. Der er mange forskellige typer af booster pladser er tilgængelige.

Dit barn skal være passende tilbageholdende på alle tidspunkter. Dit barn vil ikke være klar til brug regelmæssig sikkerhedsseler, indtil skulder fælden passer over skulderen ikke nakken. Hoftesele skal passe over hofterne og ikke hans mave.

Når du installerer bilsæder skal producentens anvisninger følges nøjagtigt. Hvis du ikke har dem ringe til firmaet for en udskiftning. Autostolen har en etiket, som fabrikanten, adresse og telefonnummer. Det vil også vise navnet på autostolen. Du skal have disse oplysninger for at få en erstatning. Hvis der er ingen etiket på sædet ikke køber det. Det kunne være et sæde, der blev beskadiget i en bilulykke.

Hvis du køber autostolen brugte, Undersøg det grundigt. Kontroller alle bælter til flosser, alle skruer for revner og polstring af sædet for at være sikker på det ikke er revet eller revet. Altid kontrollere, hvis der er en etiket på sædet, har den information jer savn, hvis der findes ingen manuel. Stille spørgsmål som er denne plads i et nedbrud?

Hvis det er tilfældet, må ikke købe det. Det ser fint, men dets sikkerhed er blevet kompromitteret. Der kunne være en forskydning af rammen resulterer i dit barns sikkerhed bliver skadet.

Ligegyldigt hvilken type sæde du køber, og der er mange, overveje, hvor meget du kan bruge. Hvis udgift er en bekymring for en Cabriolet rejse systemet måske i orden. En bagudvendt autostol kan bruges som en front som autostol indtil en passende alder. Der er en base, der er tilbage i bilen. Autostol spædbarn/barn derefter kan knyttes til en klapvogn rammen og senere det kan vedhæfte til den base, der er i bilen. Tjek dine muligheder og overveje, hvad vil være bedst, hvad angår udgifter. Gøre din forskning og finde ud af, hvad vil være bedst for dig og dit barn. Den første bekymring bør altid være sikkerhed for dit barn fra dag ét.

Det er vigtigt at vide hvilken type sæde, der passer til dit køretøj.

Din bil instruktionsbog eller en forhandler vil kunne fortælle dig, hvad er forenelig med køretøjets du ejer. Det er en overvældende valg at gøre men begynder Leder du efter en autostol når du finde ud af du forventer. Et velinformeret valg vil holde din baby sikkert.